Maaltijd aan huis service

MAALTIJD AAN HUIS SERVICE

D’n Brabander voor warme maaltijden, keurig aan huis bezorgd.

Een van de sterke troeven van D’n Brabander is onze warme maaltijd-aan-huis-service. Gezond, en lekker vers en gevarieerd eten levert een belangrijke bijdrage aan een leven. Dagelijks een verse maaltijd is dan ook heel belangrijk. Voor veel mensen kan dit door omstandigheden moeilijk of onmogelijk zijn om zelf een maaltijd te bereiden.

Om deze mensen te helpen D’n Brabander een uitkomst. D’n Brabander zorgt ervoor dat u goed, gezond en gevarieerd kunt eten in uw eigen omgeving.

Prijs warme maaltijd: € 9,75 De prijzen zijn incl. bezorgkosten en btw

Prijs warme maaltijd met soep € 11,55 De prijzen zijn incl. bezorgkosten en btw

DE WARME MAALTIJDEN

Iedere dag een lekkere warme maaltijd van goede kwaliteit bij u thuis brengen. Wij bieden een gevarieerd menu traditioneel bereid, elke dag een ander menu. Uiteraard kunt u opgeven wat u niet lust of niet kan verdragen. Tegelijkertijd wij in zowel zomer als in wintermenu’s; van een frisse lentesalade tot een Hollandse stamppot.

Vanzelfsprekend houden we ook rekening met alle gangbare diëten en wensen.

De frequentie van de maaltijden mag u zelf bepalen. U kunt zich aanmelden voor de gehele week maar ook 1 dag in de week is mogelijk.

BEZORGEN:

Elke dag worden de warme maaltijden in De Rips, Elsendorp, Venhorst, Handel, Gemert en De Mortel En Boekel tussen 11:30 en 12:30 uur bezorgd. Ook mogelijk tussen 16.30 en 18.00 uur

Elke dag worden de warme maaltijden in Elsendorp, Gemert en Venhorst tussen 16.30 en 18.00 uur bezorgd Ook mogelijk tussen 11.30 en 12.30 uur

Mocht u op dit tijdstip niet thuis zijn dan kunt u met de bezorger afspreken waar we de maaltijd kunnen plaatsen.

MAALTIJDBOXEN

De maaltijdbox waarin de maaltijd wordt verpakt, wordt de volgende bezorgdag door de bezorger teruggenomen. U wordt verzocht de maaltijdbox tot die tijd goed gespoeld en open te laten staan. De maaltijdboxen zijn eigendom van D’n Brabander. Voor schade aan de maaltijdbox door uw toedoen brengen wij € 25,00 in rekening.

D’n Brabander Ripseweg 2 5424 SM Elsendorp Tel: 0492-352355

Reserveren? Bel naar 0492 - 35 23 55 of e-mail info@dn-brabander.nl